Admin مدیر سایت وضعيت: آفلاين 1 دي ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 798 امتياز: 6816 تشکر کرده: 46 تشکر شده 245 بار در 101 پست
محل سكونت: تهران
ارسال شده در: پنجشنبه، 1 اسفند ماه ، 1387 21:03:43 موضوع مطلب: ویدئو کلیپ برو از پیش من
کلیپ برو از پیش من رو می تونیم به عنوان اولین کلیپ حرفه ای در پرشین رپ یاد کنیم
کلیپی که هنوز که هنوزه وقتی میبینش برا آدم تازگی داره و جذابیت خاصی رو ایجاد می کنه
ایده و برنامه ریزی این آهنگ رو روزبه انجام داده بود روزبه از همون اوایل تو استدیو رکوردر بود
و با اکثر بچه ها در ارتباط بود . محمد صیحونی کم تجربه با مبلغ اندکی و بیشتر برای نشون دادن حرفش
فیلمبرداری و ساخت کلیپ رو به عهده گرفت و از تمام ظرفیت خودش برای ساخت کلیپ استفاده کرد
طوری که بعد از اتمام و نمایش کلیپ خیلی از خواننده ها ازش وقت برای ساخت کلیپ گرفتن و با همون کارها
تو زمان خودش یکی از بهترین ادیتورها بود . فیلم برداری برو از پیش من نزدیک 1 ماه طول کشید
نکته جالب اینجاست که بچه ها رو تک تک حرکاتشون برنامه داشتن و کلی تمرین کرده بودن هرکس استایل
منحصر بفرد خودشو داشت و قبل از تصیر برداری تمرین کرده بود . خب دوران خیلی خوبی بود همه دورهم
و یه وابستگی خاصی بین بچه بود من خودم چندین بار پشت صحنه کار حضور داشتم و شاهد زحمتاشون بودن
با یه تک زنگ همه میو مدن سر فیلمبردری تتلو از سید خندان تهی از فلکه سوم و .... خیلی ها خودشونو گم
کردن رفاقت ها رو از یاد بردن اسم نمیارم که کسیو خراب کنم ولی گذشت او صمیمیت ها و ... امیدوارم که
دوباره روزی بشه که همه بچه ها کودروت هارو بزارن کنار و دور هم جمع شن .
papaw کاربر حرفه ای وضعيت: آفلاين 9 دي ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 1186 امتياز: 1710 تشکر کرده: 14 تشکر شده 81 بار در 41 پست
محل سكونت: تو نت
ارسال شده در: پنجشنبه، 1 اسفند ماه ، 1387 21:09:59 موضوع مطلب:
اره كجان خدايي 021 هركي رفته يه طرف
دستت درد نكنه شهاب يه ساله دارم دنبالش ميگردم همه لينكا هم كه خرابه _________________ ...بعدشم بیخیالم شو دورمو خط بزن
فقط من یکی نبودم زیادی هست پسر
باهاش قدم بزن میدونم که پسته زن ....
(هرکی شاخ بازی دراره پی ام هاش میره رو سایت)
ata_021 کاربر انجمن وضعيت: آفلاين 11 آبان ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 99 امتياز: 135 تشکر کرده: 4 تشکر شده 16 بار در 12 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 1 اسفند ماه ، 1387 21:38:12 موضوع مطلب:
کلیپ نسبتا خوب بود ولی خیلی ضعف داشت و ان موقع بچه ها خیلی چیز هارو تقلید میکردن. اما به نظر من حرکات دست روزبه قائم خیلی مسخره بود ویه طورایی سوسولی و لج در آره خدایی دروغ میگم؟؟؟!!! _________________ همیشه سعی کنیم واسه اصلاح یک جامعه از خودمون شروع کنیم . همین الان هم فرصت هست. در عرشی یا سفلا ما را . گر مستی یا هوشیار بازآ
Ninagoodgirl عضو فعال وضعيت: آفلاين 3 بهمن ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 441 امتياز: 255 تشکر کرده: 14 تشکر شده 13 بار در 1 پست
محل سكونت: Tagh bostan!!
ارسال شده در: پنجشنبه، 1 اسفند ماه ، 1387 22:15:01 موضوع مطلب:
میشه ام پی تریشو همین الان بزارین؟؟؟؟ _________________ جهنم برم جهنم.وطنم شده جهنم.دهنم لقه. کلم شقه.حرفم حقه.حقم مرگه.برا وطنم شدم یکصدا.داد میزنم ای ندااااااااا!!!
Temp-Click کاربر انجمن وضعيت: آفلاين 21 آبان ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 2 امتياز: 4 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: جمعه، 2 اسفند ماه ، 1387 01:39:22 موضوع مطلب:
آره كليپ برو از پيش من خيلي قوي و زيبا و اديت خوبي داشت و همين الان هم معلوم نيست كه چند سال پيش ضبط شده!
من هنوز دريافت نكردم آقا شهاب ولي اگه سايز بزرگ و با كيفيت و بدون آرم باشه خيلي زيباست و حالي اساسي به رپ سانگي ها دادين
من اگه CD باشه واسه خريد كه اروجينال بشه تهيه كرد ميخرم.
در كل بازم تشكر كه درخواست ها رو جواب ميدين.
papaw کاربر حرفه ای وضعيت: آفلاين 9 دي ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 1186 امتياز: 1710 تشکر کرده: 14 تشکر شده 81 بار در 41 پست
محل سكونت: تو نت
ارسال شده در: جمعه، 2 اسفند ماه ، 1387 12:03:07 موضوع مطلب:
اره روزبه خيلي مسخرس با اون قيافه عين گرازش همش جلو دوربين بود
خدايي استايل پيشرو رو داشتين؟ _________________ ...بعدشم بیخیالم شو دورمو خط بزن
فقط من یکی نبودم زیادی هست پسر
باهاش قدم بزن میدونم که پسته زن ....
(هرکی شاخ بازی دراره پی ام هاش میره رو سایت)
این سایت بر اساس قوانین کشور عزیزمون جمهوری اسلامی ایران می باشد و از پخش هرگونه
آهنگ مغایر با فرهنگ ایرانی معذوريم . از دوستان خواهشمندیم در چهار چوب این قوانین فعالیت کنند